Ponudba in cenik

Kako lahko pomagamo?

Kako začeti?

Pokličite na mobilno številko 051 245 013.

Svetovalka je prek telefona na voljo vsak delavnik od 9.00  do 17.00 (v juliju in avgustu do 15 ure) oziroma po dogovoru. Po telefonu se lahko dogovorimo za osebni obisk ali pa je telefonski pogovor že uvodni del terapije. Telefonski posvet lahko traja približno pol ure in je brezplačen. Na koncu pogovora se lahko dogovorimo tudi za nadaljnjo podporo.

Če raje pišete kot govorite, pa se lahko obrnete tudi na spletni forum Obporodne stiske na med.over.net: http://med.over.net/forum5/list.php?123 ali pišite na mail info@objem.org, kjer bom prebrala vaše sporočilo in vam odgovorila.

Kje in kako poteka osebno svetovanje in podpora?

Svetovanje je možno na več načinov:

PRVI OBJEM – prvo osebno psihološko svetovanje

Poteka osebno (na domu mamice, na sedežu zavoda ali kje drugje), izjemoma tudi prek telefona. Prvo osebno svetovanje običajno traja uro in pol. Izvajamo ga v ožji okolici Ljubljane (dodatek potni stroški 5 eur). Že prvič lahko raziščemo ključne težave in najdemo izhodišča za dolgotrajnejše boljše počutje. Kmalu po PRVEM OBJEMU priporočam vsaj TELEFONSKI OBJEM, torej svetovanje po telefonu v obdobju 2 mesecev.

Paket VELIKI OBJEM  – psihološko svetovanje na domu

Paket osebnega svetovanja poteka običajno na domu mamice z dojenčkom in traja tri do štiri ure oz. po potrebi. Psihologinja posluša zgodbo mamice, oceni težavnost situacije, skupaj analizirata znake stiske, raziskujeta razloge, iščeta vire podpore in oblikujeta načrt podpore z urnikom in vzpodbudami, obenem z opustitvijo nekoristnih navad in prepričanj. Tako je mamica pomirjena, podprta in polna novih moči in strategij za premagovanje stisk. Izvajamo ga povsod po Sloveniji, cena je enaka, ne glede na lokacijo.

Razširjeni paket ŠE EN VELIK OBJEM  – psihološko svetovanje po telefonu ali na skypu (2 meseca) in na domu 

Telefonska podpora pri izvedbi načrta podpore traja po navadi dva meseca z možnostjo vsakodnevnega telefonskega svetovanja in z zaključnim osebnim svetovanjem na domu.Telefonsko spremljanje je namenjeno vzpodbudi izvedbe načrtu podpore, zaključno osebno srečanje pa pregledu počutja, analizi delovanja, ukrepov, podpore in dodajanju novih usmeritev k izboljšanju počutja. Cilj je dosežen, ko mamica čuti, da zmore obdržati ravnotežje pestrega zgodnjega starševstva. Običajno sta potrebna dva do štirje meseci podpore.

Paket TELEFONSKI OBJEM – psihološko svetovnaje po telefonu ali na skypu (2 meseca)

Telefonska podpora pri izvedbi načrta podpore traja običajno dva meseca z možnostjo vsakodnevnega telefonskega svetovanja – v običajnem delavnem času. Telefonsko svetovanje je namenjeno vzpodbudi izvedbe načrtovanega, dodajanju tudi novih rešitev in idej k izboljšanju počutja. Pogosto se pojavijo tudi novi izzzivi, ali se ponovi hujša stiska, po krajšem boljšem počutju. Cilj je dosežen, ko mamica čuti, da zmore sama obdržati ravnotežje pestrega obdobja zgodnjega starševstva.

Cenik

PRVI OBJEM(okolica Ljubljane ) + potni stroški 5 eur 30 eur/h
Paket VELIKI OBJEM 100 eur
Paket ŠE EN VELIK OBJEM 150 eur
Paket TELEFONSKI OBJEM brez zaključnega osebnega svetovanja 100 eur

Nakazilo na račun:

Zavod Objem
Kamnikarjeva 23, Škofljica

Davčna številka: 26578913
nismo davčni zavezanci

SI 56 6100 0000 8581 161
BIC banke: HDELSI22

Obiščite nas na:
Zavod Objem na Facebooku  google plus